Vrouwentamtam, een ontmoetingsplaats voor vrouwen.

Inspireren, bezinnen, netwerken, ondersteunen, herkennen, lachen, relativeren, geven, nemen, informeren, workshops, wandelen, zingen.Welkom op deze website die juni 2010 van start is gegaan. Ik hoop dat veel vrouwen , van alle leeftijden, gebruik maken van dit sociaal netwerk zodat we naast onze ontmoetingsdagen ook op deze manier elkaar kunnen blijven stimuleren, inspireren en informeren.

De vrouwendag wordt ervaren als een “thuiskomen”. Dat maakt blij, geeft inspiratie en daardoor mij de motivatie om met deze dagen door te gaan.

Het begon 2004 met de spontane gedachte om alle prachtige vrouwen die ik ken bij mij thuis uit te nodigen. In december dat jaar namen 25 vrouwen deel en februari 2007 werd de 100ste op de lijst verwelkomd. Sindsdien meldden zich nog 40 vrouwen aan.
Twee keer per jaar is er een ontmoetingsdag bij iemand thuis. Inmiddels hebben we een vast programma met telkens een ander thema. De dagen vinden plaats op een zaterdag van 13 tot 20 uur

Programma bestaat uit inloopuurtje, werken met een thema in bv de vorm van een workshop, wandeling, borreluur, gezamenlijk eten, en netwerken of iets anders. Bij de
agenda of vrouwentamtam vind je alle informatie.
Hartelijke groet Wilma